يبدو أنك لست عضوًا في TradeKey.com بعد. اشترك الآن للتواصل مع أكثر من 7 مليون مستورد ومصدر عالميًا.
انضم الآن ، مجانًا |
BOOK A CALL
Book Call On Your Favorite Time

By Signing Up. I agree to TradeKey.com Terms of Use, Privacy Policy, IPR and receive emails related to our services

Contact Us
Lollipop Candy

Lollipop Candy

0.12 ~ 0.14 / Grain ( Negotiable )

|

Minimum Order

Place of Origin:

-

Price for Minimum Order:

Minimum Order Quantity:

100000 Grain

Packaging Detail:

BOX= 30gr lollipop x 50 pieces x 6

Delivery Time:

30 days

Supplying Ability:

1000000 Grain per Month

Payment Type:

-

الاتصال الآن
عضو مجاني

الشخص الذي يمكن الاتصال به Mr. Mustafa

1262. sok, Erenler, Sakarya

الاتصال الآن

Description

Akra Åžekerleme  ***0 yılından itibaren sahip olduÄŸu bilgi ve tecrbeyi, siz deÄŸerli mÅŸterileri ile paylaÅŸmanın heyecanını duyar.
 
KurulduÄŸu gnden itibaren Åžekerleme konusunda retim yapan uzman kadroya sahip olan ÅŸirketimiz; Lolipop Åžekerler, Cam Åžekerler, Elma Åžekeri, Pamuk Åžekeri, Mevye Aromalı Mevlana Åžekeri, farklı aromalardan oluÅŸan Karışık Lokum  retimi yapmaktadır. Aynı zamanda bu rn gruplarımızdan istediÄŸiniz rnleri zel gnleriniz için ssleyerek  size zel hale getiriyoruz.
 
Yurt içi zengin bayii ağımızın yanında Ä°ngiltere, Almanya, Irak ve Azerbaycan gibi lkelere  yaptığımız ihracatlar, global bir ÅŸirket olma yolunda nemli bir adım olmuÅŸtur.Orta lçekli bir iÅŸletme olmasına raÄŸmen kurulduÄŸu ilk andan itibaren  Akra Åžekerleme ; kaliteye verdiÄŸi nem, retim aÅŸamasındaki titizlik ve zoru baÅŸarma azmi sayesinde kısa srede  ÅŸekerleme sektrnde geniÅŸ mÅŸteri kitlesine ulaÅŸmış ve bu ilkelerinden asla  vazgeçmemiÅŸtir. 
 
Akra Şekerleme , kurumsal yapılanmasını uzman iş gcyle daha da sağlamlaştırarak, modern retim anlayışının sunduğu imkanlardan faydalanarak, lke ekonomisine de katkıda bulunarak bymeyi hedeflemektedir.
 
Firmanın deÄŸiÅŸmez prensipleri daima kalite, hijyen, hizmet,  zamanında teslimat  ve uygun fiyat olmuÅŸtur. retimde baÅŸarı ve srekliliÄŸin teminatı hizmette drstlk  ve kalitedir prensibiyle çalışan Akra Åžekerleme, gsterdiÄŸiniz yakın ilgi ve desteÄŸinizden tr teÅŸekkr ederek sizlere bugn ve gelecekte hizmet vermeye devam edecektir.
 
AKRA GRUP GIDA RN SAN. TiC. LTD.  ÅžTi.

Send a direct inquiry to this supplier

إلى:

Mr. Mustafa < Akra Grup Gida Ltd Sti >

أريد أن أعرف: