يبدو أنك لست عضوًا في TradeKey.com بعد. اشترك الآن للتواصل مع أكثر من 7 مليون مستورد ومصدر عالميًا.
انضم الآن ، مجانًا |
BOOK A CALL
Book Call On Your Favorite Time

By Signing Up. I agree to TradeKey.com Terms of Use, Privacy Policy, IPR and receive emails related to our services

Contact Us

HANIF KABLO

Turkey Turkey

1st عام
1333 نقاط الثقة عرض رقم الهاتف عرض رقم الجوال

Hanif KABLO  elektrik kablo retim sektrnn nde gelen firmalarından biri olan Firmamız *0'dan fazla lkeye ihra etmektedir ***4 yılında Malatya'da kurulmuÅŸtur.****0 m2 alan zerine kurulu retim operasyonlarının tm, modern ve entegre tesislerinde devam ediyor.

En saygın kablo reticilerinden biri olarak, siz değerli mşterilerimiz iin, biz yksek kaliteli kablolar, teknik destek, uygun fiyat ve kısa srede teslim yeteneği fark.Bu değerler aynı zamanda sreklilik ve uluslararası ticaret kablosunu tedarik mşterilerimizin sayısını artırmak iin katkıda bulunur.

Hanif KABLO yksek kalitesi ile mÅŸterilerinin ihtiyalarına cevap verebilmek amacıyla yılındaki kuruluÅŸundan bu yana son teknolojik geliÅŸmeleri takip etmektir.

MÅŸteri odaklı dÅŸnme, mkemmellik, sorumluluk, gvenilirlik, drstlk, samimiyet ve adalet temelli ticaret anlamında baÄŸlılık vardır  Hanif KABLO'ın vazgeilmez deÄŸerler.Bu deÄŸerler bizim temel ilkelerimizdir.Biz bu deÄŸerler muhafaza edilmelidir ilkeler olduÄŸuna inanıyoruz.Nitelikli teknik personel istihdam eden, modern ve entegre retim tesisi, biz zaten tm ilkeler, kurallar ve dzenlemeler iin tm faaliyetlerinde HAR, CE, ISO ***1, ISO ****1, OHSAS ****1, TSE standartları ve RoHS direktifleri tamamlamak baÅŸarmışlardır .Hanif KABLO bakır tel yıllık ***0 ton retiyor ve PVC ***0 ton iÅŸleme kapasitesi ile ağırlıklı olarak uyumlaÅŸtırılmış granller ve PVC tel, alak gerilim enerji kablosu, XLPE izoleli g kabloları ve halojen serbest kablolar.

Kablo sanayi ve gvenilirlik başarımızı devam şirketimizin politikasının bir yansıması olarak, değişen mşteri taleplerine duyarlı olması, biz sektrdeki gelişmeleri izleyin.Hangi sitede bin ve Gaziantep'te bir Trk-Arap ortaklığı olarak ***3 yılında kurulmuştur *0.**0.**0 $ zerinde ticaret hacmi "Hanif GRUBU" A bağlı "Hanif KABLO" daha fazla personel istihdam, eşitli sektrlerde birok lkede faaliyet gstermektedir.Kısa srede Ortadoğu'da birka kablo reticilerinden biri haline gelmiştir ve tahribatın ağır talebi karşılamak iin ***4 yılında Malatya'ya taşındı.

Kalite anlayışı ve vizyonu ile Hanif KABLO yakından sektrdeki geliÅŸmeler ***0 aık alan yeni fabrika bakır ******3 kg, alminyum **2 **4 kg plastik tketimi kapasitesi 8.**2.**0 kg kurulan m2 *4.**0 m² ulaÅŸtı ve *2.**7.**7 kg retim kapasitesi vardır izledi Malatya'da ikinci organize sanayi blgesinde kablo.

retim yaklaşık **0 uzman bir ekip tarafından alanında deneyimi ile en son teknolojik gelişmeler yntem ve uygun makineler kullanılarak gerekleştirilir.ISO, TSE ve KEMA kalite belgeleri olarak ulusal ve uluslararası denetim organlarının, sonuları periyodik olarak yapılacak denetimler rnlere ve Hanif KABLO markasına gsterilen gven ifadesidir.

HANÄ°FE KABLO,uluslararası ve yerel standartlara yanı sıra zel mÅŸteri ÅŸartnameleri ve ihtiyalarına gre retilen rnlere gre retim yapabiliriz.rnler zellikle yksek kaliteli malın, nihai kontrolleri sırasında mÅŸterilere teslim edilmek zere retim ve modern test cihazları kullanılarak her aÅŸamasında test edilir

Hanif KABLO, lke ve Suudi Arabistan, Dubai, Suriye, Libya, Cezayir ve Trkmenistan genelinde Malatya, Gaziantep, İstanbul ajansı aracılığıyla *0 lkeye retim ihracatının yzde *0'ından fazlası, şirket aynı zamanda tm ortak satıyor Anılan lkeler.

Hanif KABLO her zaman ilk gururla geleceğe taşınan byyen gven, stratejik yatırım ile, kaliteli bir fark yaratmak, lider markası olmaya devam edecektir.

Sloganı "Ağır sanayi hareket" ile hareket Hanif KABLO, Hanif GROUP gleri alınmış ve yksek kaliteli rnler sunmuştur, uluslararası Hanif markası ile saygı hale gelmiştir.

HANİFE GRUBU, Şam'da, "Hanif mesajı" Biz Trkiye'de aa fikri ve ticaret birliği, Suriye savaş mlteci oldu Başlangıta ***7 yılında doğdu ticaret fikrinin sinerji birleştirmek gereken Hanif toplantıları MURAT ERDOĞANLI Kur'an okumak Ensar ilişki devam ederken nmzdeki bir ortaklığa dnşt.

Hanif GRUBU başta Trkiye ve Suriye'de birok iştirakleri bulunmaktadır.

اتصل الآن

منتجات ذات العلاق HANIF KABLO

المعلومات الأساسية

نوع النشاط

Manufacturing

الموقع الإلكتروني

www.hanifkablo.com.tr

سنة التأسيس

2008

عدد موظفي الشركة

16-25

أسواق رئيسية

Worldwide

الشركة منتجات / خدمات

installatÄ°on cables and flexÄ°ble wÄ°res and cores 0, 6/1 kv low voltage pvc Ä°nsulated power cables

معلومات المصنع

مصنع الموقع

N/A

حجم المصنع

N/A

عدد خطوط الإنتاج

0

إجمالي حجم المشتريات السنوي

More than 100 Million USD

عدد من R & D الموظفين

11 - 20 people

مراقبة الجودة

N/A

شهادة

TS EN ISO 14001:2004

عقد تصنيع

N/A

معلومات أخرى

رأس مال مسجل

N/A

نوع الملكية

LLC (Limited Liability Corp)

الممثل القانوني / رئيس مجلس الإدارة

MEHDÄ° ALMALIH

نسبة الصادرات

N/A

إجمالي حجم المبيعات السنوي

2.5 - 10 Million USD

رقم من موظفي مراقبة الجودة

N/A

اتصل بنا

الشخص الذي يمكن الاتصال به

MEHDI

الشركة

HANIF KABLO

رقم الهاتف

التليفون المحمول

عنوان

Turkey

اتصل بهذا البائع

إلى:

MEHDI < HANIF KABLO >

أريد أن أعرف: